Tips erectie

Iedere man wil een harde en betere erectie. Daarmee wordt de seks als beter ervaren en is de partner ook voldaan. Onderstaand tips voor het krijgen van een erectie en om deze lang vol te houden.

Erectie tips

1. Voorkom overgewicht
Hierdoor kan buikvet ontstaan wat de testosterongehalte verlaagt. Je lichaam loopt ook kans op het ontwikkelen van diabetes type 2 die zenuwschade kan veroorzaken. Als de zenuwen in en om de penis beschadigd raken, kan een man impotent raken. Verhoog testosteron met Masculine en voorkom overgewicht met Nederland Slank.

2. Gezond eten
Maak een lijstje van de soorten vlees, vis, noten, groentes en type fruit die je lekker vind. Kijk of je hiermee gerechten kunt creëren. Op deze manier weet je zeker dat je het gezonde eten dat je klaar maakt lekker vind.

3. Eet weinig zout
Hoge bloeddruk en hoog cholesterol kunnen allebei de bloedvaten beschadigen. Eet weinig zout en beperk het eten van zoethout of drop.

4. Matig je alcoholgebruik
Alcohol verlaagt je testosteronspiegel en overmatig alcoholgebruik beschadigt de hersenen, de lever en de nieren.

5. Beweeg regelmatig
Bewegen is de oplossing voor veel oorzaken van erectieproblemen. Als je regelmatig beweegt is je testosteron niveau hoger en heb je meer zelfvertrouwen. Ook ben je vrolijker doordat tijdens het sporten endorfine vrijkomt.

6. Stop met roken
Rook je laatste sigaret en zweer het roken af. Roken beschadigt de bloedvaten. Nicotine laat bloedvaten verkleinen en door het roken verdwijnt de chemische verbinding Stikstofmonoxide die nodig is voor het krijgen van een erectie. En je bespaart ook een hoop geld. Als je als excuus gebruikt dat je roken zo lekker vindt, dan willen we wel horen hoe je seksleven een boost kreeg door het stoppen met roken.

7. Geen anabolen steroïden
Mannen die vaak naar de sportschool gaan dienen het gebruik van anabolen steroïden te beperken. Dit verandert de hormoonhuishouding en kan zelfs de penis laten krimpen!

8. Let op je testosteron
Voel je dat je een laag libido hebt, moeite om beslissingen te nemen en slappe erecties hebt, dan dien je je testosteron waarschijnlijk weer op pijl te brengen. Dit kan door meer te sporten en door gebruik van Masculine. Doe je dit al veel en blijft de erectie slap, raadpleeg dan je huisarts.

9. Vermijd ruige seks.
Door ruige seks kan je je penis beschadigen en zelfs breken! Ook als je bij het uitproberen van een nieuw standje voelt dat de penis de verkeerde kant op buigt laat je sekspartner dan zo snel mogelijk stoppen. Het gewicht van je sekspartner is genoeg om je penis te kunnen breken.

10. Last but not least. RELAX!
No stress. Stresshormonen verstoren de hormoonhuishouding. Stress kan ook voor adrenaline zorgen. Hierdoor kunnen bloedvaten samentrekken waardoor de erectie niet kan onstaan.