Voeding erectie

Voeding voor een betere erectie. Noten, zaden en oesters zorgen dat meer testosteron aangemaakt kan worden in een mannenlichaam. Hete pepers zorgen ervoor dat je bloedvaten uitzetten. Dit kan in combinatie met opwinding voor een stevige erectie zorgen. Naast voeding kan testosteron ook verhoogd worden met Masculine.

Banaan voor een banaan

De vorm doet het al vermoeden. Een banaan is goed voor een erectie. In een banaan zit veel kalium. Dit zorgt ervoor dat het zoutgehalte in je lichaam op pijl blijft. Ook kan het je bloeddruk en de kans op hartfalen verlagen.

Omega 3 in voeding voor betere erectie

Omega 3 vetzuren die voornamelijk voorkomen in vis zorgen dat je bloed minder klontert en daardoor beter door je lichaam stroomt. Twee keer per week een stukje vis is aan te raden. Houd je niet van vis? Haal dan deze vetzuren uit bladgroenten zoals spinazie of bruine bonen en walnoten.

Koffie erectie en zwanger worden

Koffie is ook een goed voedingsmiddel voor een stevige erectie. Het verhoogt de spijsvertering en bevordert de bloedsomloop. Het zorgt ook voor meer energie waardoor je langer door kunt en bovendien zorgt koffie dat spermacellen zich sneller kunnen bewegen. Plan je met je partner om zwanger te worden? Neem dan als man af en toe een kop koffie om je zwemmertjes een turbo-boost te geven.

Voedingspatroon voor erectie

Wanneer je eetpatroon aanpast en een gezonde levensstijl aanneemt, dan ben je fitter. Je kunt daardoor langer doorgaan tijdens een erectie, voelt je goed door de aanmaak van endorfyne en je bent zelfverzekerder. Verzorg en verwen je lichaam genoeg en je bent je een heel leven verzekerd van goede bedprestaties. Voor gezonde etenswijze of afvallen, ga naar Nederland Slank!

Lees ook