Harde erectie

Hoe gezonder en relaxter een man is, des te harder de erectie die hij kan krijgen. Met gezonde adereren en bloedvaten kan er goed druk opgebouwd worden in de zwellichamen in de penis. Een man met veel energie kan langer doorgaan maar heeft ook een harde erectie. Een man die moe is kan moeite hebben met het bereiken van een volledige erectie. Voor meer energie zijn Sure2endure en Winrgy uitermate geschikt.

Erectie opwekken

Een erectie opwekken lukt niet altijd. Wanneer een man te veel zin, heeft is er sprake van overopwinding. In deze staat kan het onmogelijk zijn een erectie op te wekken. Ook kunnen supplementen en erectiepillen gebruikt worden voor het opwekken van een erectie.

Testosteron en harde erectie

Het testosterongehalte van de man zorgt tevens voor een harde erectie. Het verhogen van het testosteron niveau kan bereikt worden door regelmatig te sporten en een gezond dieet te volgen. Met Masculine en de Lovpil neemt het testosterongehalte toe. Ook kan je door te flirten je testosteron niveau verhogen.

Hardere erectie

Hoe harder de erectie, des te beter wordt de seks ervaren. Een Italiaans onderzoek heeft aangetoond dat mannen die afvallen een hardere erectie hebben en bovendien ook minder last van erectieproblemen. Bij 30% van de mannen die geen erectie meer konden krijgen, was na het dieet geen sprake meer van enig erectieprobleem.

Lees ook: